Sidor

fredag 18 mars 2011

Träningen fortsätter ..

Vi har hittat en perfekt tid att träna på, nämligen direkt i anslutning till att vi slutar på jobbet.

På så vis så blir det ingen fördyrande resor till och från stan, det är superskönt att skaka loss musklerna efter förvärvsarbetet och man är duschad och klar när man kommer hem :)

I morse provade jag hur det fungerar att träna efter ett nattpass på jobbet. Det fungerade alldeles utmärkt och det var lika skönt att skaka loss musklerna nu på morgonen som på eftermiddagen.
Det var ju en himla tur, eftersom nästa vecka består av fem arbetsnätter. Så vet jag att jag inte behöver missa ett enda träningspass :)
Affärerna hann öppna innan jag tränat färdigt, så jag bestämde att det var lika bra att helghandla på en gång innan jag åkte hem. Det gick i ett nafs då det var nästan tomt på folk i affären så tidigt på morgonen. Skönt!

Vi ska nog hitta tid ibland, att träna tillsammans Tobbe och jag. Det är trevligt att vara tillsammans och peppa varandra, men faktisk skönt även att ha en timme alldeles för sig själv och utveckla den egna kroppskännedomen.
Antagligen är jag av naturen lat, eftersom jag inte direkt spritter av glädje inför varje träningspass. Men i stunden efteråt med stretching och dusch, då kommer det över mig en riktigt trevlig känsla av välmående :)

2 kommentarer:

L-Å Arvidsson sa...

Tack för allt det posssitiiiva...
Var rädd om dej i halkan och vi önskar er alla en go helg...
Är ofta in o kikar till på allt de goa som visas o beskrivs, de är så de riktigt vattnas i mun när än läser o tittar.

Ellinor sa...

Tusen tack för trevliga ord L-Å!

Nu har helgkänslan infunnit sig här och vi har två hela lediga dagar att fylla med lite måsten och några trivsamheter.

Helghälsning från din bloggvän Ellinor :)