Sidor

fredag 14 augusti 2009

Rullader av spätta med ädelost och lufttorkad skinka

Nu är hösten i antågande och det innebär att vi förbereder för fullt inför jaktsäsongen. I år har jag fått ett nytt jakttorn precis vid vårt nya hygge och det skall bli spännande att få ha premiärmorgonen där:)

I går blev det fisk för en gångs skull till middagsmat:) Små spättafiléer fyldes med ädelost och rullades samman med en skiva lufttokad skinka och lite peppar .. I formen fick det också plats skivade tomater ... De sista minuterna fick även ett gäng musslor vara med i ugnsvärmen .. såå gött!
Det hela serverades med en sallad på kinakål och gurka och ett glas rött:=)

3 kommentarer:

UlricaA sa...

Ååååå jag som älskar fisk!!!!! Det måste jag pröva nån dag!!!!!! Hittade hit via Marias sida, sååå god mat!!!

L-Å Arvidsson sa...

Låter väldans gott och ser verkligen hungrigsmaskens där på fatet.
Måste bara prova detta med ädelost:-)

Ellinor sa...

Ulrika; Ja, fisk är gott, vi äter nog fisk alldeles för sällan. Får ta mig i kragen där :)


PL-Å; Prova Kvibille gräddädel, den är mild och god, sätter en supersmak på det mesta:))