Sidor

lördag 7 mars 2009

För mycket av det "goda" ..

.. att sätta i sig ett gäng grönsaker när man inte ätit sådan mängd på många veckor .. ja, det straffade sig, ingen god känsla att känna sig som en gasballong .. I dag blir det vila för magen och minimalt med grönsaker:)
Har redan förberett kvällens middag, det skall bli fläskkotletter och norsk surkål .. tänkte skoja till kotletterna lite med att göra "fjärilar" .. men först skall jag sova några timmar efter nattskiftet.
Jag har tydligen blivit utmanad att svara på några frågor av Nonhosonno .. och man skall ju vara rädd om nya bloggvänner:) .. så jag får väl försöka ställa upp på utmaningen.

Fyra favoritprogram på TV .. och jag som ser på TV så sällan, vad ser jag på egentligen?
Det får bli Parlamentet , Medium , Jaktprogram på TV4+ , det fjerde och sista är en serie som jag inte kommer ihåg namnet på, det är en typ av kriminalserie iallafall, ser den när det råkar falla sig så.

Fyra saker jag gjorde i går.. Lagade mat , promenerade med hundar , sov , åkte till jobbet

Saker som jag ser fram emot är Hösten , vår valpkull i april , Sommarsemester i norrland i juli , Att jobba på akuten i sommar

Fyra favoritrestauranter; Tvällen , Selma , Gate , Glava gästgård

Fyra saker på min önskelista .. Pengar förstås, massor av dem ! , så kan jag ju köpa mig de andra tre sakerna på min önskelista ..

Så får jag Utmana Maud, Mona, Maria och Cecilia att svara på samma frågor:)

1 kommentar:

nonhosonno sa...

Skoj detta :)