Sidor

onsdag 18 mars 2009

Dagens middag ..

I dag fick älgfärsen bli små härliga kryddiga upplevelser på spett .. Tillbehör blev Lebne; tjock yoghurt med olivolja och flingsalt ... några brödbitar att doppa i Lebne´n och ett par krispiga salladsblad .. Ett glas rött att dricka till .. så gött:)

6 kommentarer:

Henriette sa...

Oh hvor ser det godt ud !
Hvordan smager elg kød ?

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Ellinor, nå fikk jeg lyst på middag, satt her å tenkte at jeg ikke har lyst på noen ting, så hva skal jeg lage? Nå blir det hjort eller elg :o)

Ellinor sa...

Henriette, så koselig at du kikket in:)
Elgkjøtt smaker som en magrere variant av eko storfekjøtt synes jeg. Men det er ikke alle som er enig med meg. Forskjellen på okse og elg er nok at der er mindre bindevev hos elgen. Så spiller det kanskje også rolle hva elgen har spist. Hos oss står de gjerne og spiser i havreåkeren på høsten.. :)

Ellinor sa...

Det lät jättegott med hjort Mona:)

Henriette sa...

Det tror jeg at jeg må prøve næste gang jeg er i Småland

Ellinor sa...

En riktig mør bit med ytrefilét er å anbefale:) Det smaker virkelig godt, det er meget mere smak i yttrefilét enn i indrefilét :)