Sidor

onsdag 2 mars 2011

Föreläsningen 16 februari

Har helt glömt att berätta att Tobbe och jag varit på föreläsning med Andreas Eenfeldt, läkare och specialist i allmänmedicin, samt mannen bakom bloggen kostdoktorn.se eller dietdoktor.com.

Man kan nog kalla det en snabbföreläsning, den var två timmar lång med en liten frågestund inbakad i slutklämmen så att säga. Den lilla lokalen var fullsatt och huvudtyngden av åhörarna var nog från 45 och uppåt.

Bildpresentationen var trevlig med en liten touch av humor, utan att bli alltför raljerande vilket gav intrycket av en ödmjuk och trevlig människa. Nu skall tilläggas att det under tidens gång blev uppenbart att det fanns mestadels "redan frälsta" i lokalen, vilket egentligen var synd, för det blev mest samstämmigt hummande och inga ifrågasättanden av något slag. Jag tenderar att gilla debatter, men där kammade jag noll den här kvällen.

Inget speciellt nytt för oss som följt både kostdoktorns blogg och läst hans relativt nyutgivna bok, Matrevolutionen, men ändå riktigt trevligt att lyssna på honom live.
Föreläsning i Arvika med Andreas Eenfeldt

Inga kommentarer: