Sidor

onsdag 10 mars 2010

Vispgrädde med hallon ..

Ibland blir man sugen på nåt gött ..
Här en kväll blev det vispgrädde med lite lätt tinade hallon .. och en liten aning med vaniljpulver ..

Rör man runt de lätt frusna hallonen i den vispade grädden, så fryser även grädden lite  .. det blir glasskänsla av det hela ..
Såå gött! :)

6 kommentarer:

Birgitta Höglund's Mat sa...

Så enkelt men ändå så läckert :)

Ellinor ... sa...

Ibland får jag för mig att det enklaste är det läckraste ..

jess sa...

tänk att man glömmer bort så enkla och goda efterrätter..... ;)

Ellinor ... sa...

Hejsan!
Ja, visst är det märkligt egentligen!
Nu börjar det dock sina i frysen ..
Till hösten blir det att lägga ner lite extra energi att knata till skogen och plocka bär!:)

Birgitta Höglund's Mat sa...

Hoppas ni får en riktigt God och Glad Påsk nere i Värmlandsskogarna.
Kram Birgitta.

Ellinor ... sa...

Hej Birgitta!
Ja, här njuter vi av ljusare dagar och kvällar,som medger mera aktiviteter utomhus! Man har knappt tid att äta:)
En riktigt trevlig påsk till dig och dina!:)

Påskkramar från Värmlandsskogarna;)