Sidor

tisdag 1 september 2009

Lingon

Det blev en liten sväng till skogen för någon dag sen ... lingonen är absolut på gång nu ..

I övrigt håller jag på att pussla med HTML koder för att få till ett lite trevligare format på bloggen .. och försöka skriva koderna för mina egna gadgets .. det tar lite tid .. men i slutändan hoppas jag att det blir fint i bloggen igen:)

9 kommentarer:

Maud sa...

Oj, vad du har blivit avancerad. html det är rena grekiskan för mig. Man får vara glad om det hamnar på rätt ställe när man klistrar in en kod på hemsidan. Jag tänkte plocka lingon idag, men det är ju hopplöst när skogsägarna låser bommarna på skogsvägen.
Kramiz

Ellinor ... sa...

Det är faktisk ganska roligt om man har tiden att hålla på:) Törs inte säga hur många timmar jag suttit vid datorn i dag .. minst tre-fyra ...

Ja, du ... jag skulle kunna följt med dig och plockat lingon .. om det inte vore för att jag jobbade .. har dock ledigt lördag och söndag .. Jag har nyckel till bommen :)

Birgitta Höglund's Mat sa...

Hej Ellinor. Visst är det härligt med alla bär som bara står där ute o väntar på oss.
Jag var in häromdagen och tittade, då hade du bild på skog på sidorna. Det var jättesnyggt och passade så bra till dina viltrecept.
Ha det bra./ Birgitta

Maud sa...

Hej! Igår missade jag att du fått sån ordning och reda med etiketter.Jo du, timmarna bara rasar iväg när man sitter vid datorn.Kan vi gå till helgen och plocka lingon?Det vore super om du kunde ta dig tid med mig.Pratade med modern och hon säger att det är sån skillnad på köpt lingonsylt och hemkokad.Den köpta är för söt också tycker hon.Då är den söt, för hon är en riktig gottegris.Mat äter hon bara för att överleva, men ge henne efterätter och småkakor då njuter hon. Mormor och hon var likadana. Mormor åt också som en liten fågel. Jag ärvde inte något av det, för jag är glad i mat. Det syns ju också.
Kram Maud

Ellinor ... sa...

Hej igen Birgitta och tack för konstruktiv kritik:) Jag tycker också om skogen kring mig .. både här hemma och på bloggen:)
Bloggen är fortfarande under konstruktion just nu, så det fick bli rött ett litet tag:)
Härligt är det med bären och svampen, men ack vad vi har MYGGOR just nu! Inte så konstigt kanske, vi har blivit dränkta hela sommaren ..
Ha det gött!

Ellinor ... sa...

Hej goa Maud, nej du är inte för tjock, du är lagomt rund och trevlig som Tobbe brukar säga:)
Vi kan väl hörs på tel och planera för bärtur då?
Lördag eller söndag, så kan jag kanske släppa en hund samtidigt, vi åker till Tobbes marker, där är det mindre med stadsingar som ränner på skogen :D (Så finns det kanske lite till oss). Jag fixar fikat:))
Kram!

Maud sa...

Ja va roligt! Då får vi kolla vad det blir för väder, så hörs vi på telefon.
Kram!

Cissi sa...

Va fin bloggen blev ! :)

Ellinor ... sa...

Tack, men den är inte helt färdig än ... provar ut lite olika saker just nu:)
Kram!