Sidor

torsdag 3 september 2009

D-Vitamin


Jag har anammat diskussionerna kring D-vitamin och konstaterar härmed att både "Gubben" och jag  följer "trenden" och provar vi också:)

4 kommentarer:

Maud sa...

Hej! Jag äter Kalcium med D-vitamin varje dag. Var på gränsen till benskörhet, så två tabletter blir det + Omega 3 två tabl.också.
Sen får jag se om ett par år om det har gjort någon verkan.
Kram Maud

Ellinor ... sa...

Hej!
Jag känner inte till hur det är med kalciumtabletterna, men jag tror inte att man får i sig så mycket D-vitamin. Hur mycket innehåller de? D-Pearls innehåller 800IE per tablett och jag tar tre per dag.

Jag är ju också uppfödd på Möllers Tran men jag tror inte så mycket på det längre efter transkandalen i Norge för något år sedan..

Mitt motto är egentligen att inte äta tillskott, men den här gången åkte jag dit på nyfikenheten ..

Kram

Maud sa...

Hej! Det är 400IE i mina och jag ska äta två om dagen enligt recept från doktorn. 500 mg kalcium är det i varje tablett. Jag har inte ätit något tillskott. Det ska man väl inte behöva om man äter riktig mat.Men solfattigt som det är så behöver man nog det här tillskottet.Jag prenumererar på Vesterålens Omega3 och man får ju hoppas att det inte är något lurendrejeri. Man har ju läst en del om hur dom gjort och det är ju inte bra att äta härsken fiskolja. Det ska ju slamma igen ådrorna.
Kram

Ellinor ... sa...

Nej, härsken fiskolja är ingen höjdare .. och inte måsskit heller:(

Jag brukar inte köpa några tillskott, men just D-vitamin verkar logiskt att ta ett tillskott av..