Sidor

torsdag 2 april 2009

Korv och klyftpotatis ..

I dag har det varit en riktigt mysig dag, även om jag höll på att sova bort min tid hos frissan ..
Jag hann i sista sekunden, tur det eftersom jag även helt enkelt glömde förra klipptiden jag hade beställt .. inte så kul för en som klipper på provision ..

Som sagt, jag hann dit, fick den frisyr jag ville ha .. tack för det:) För de som skulle vilja prova något bra hårvårdsprodukt, kan jag absolut rekommendera Goldwells serier .. åtminstone tycker jag att de är bra :)

Efter frissan, åkte jag och handlade lite basföda, samt lite annat smått och gott. Hemgården har ju en underbar Hackekorv, men även andra korvar som är helt OK, med minimalt av E-nummer och så närproducerat förstås:)

Jag kunde inte låta bli att överraska Tobbe idag .. Jag VET att han varit sugen på något riktigt gött, nämligen potatis .. det fick bli stora tjocka grillkorvar och klyftpotatis .. fast givetvis gör jag klyftpotatisen själv, skulle inte falla mig in att köpa de där färdiga i påsar .. Det finns ju inget enklare än att skölja några potatisar, skära i klyftor(med skalet på ..) och slänga i en långpanna, ringla över lite olja och några klickar smör .. och så in i ugnen på högsta värme. Jag har full värme under dryga fem minuter innan jag reglerar värmen till runt 200 grader celcius .. låt steka tills det är klart:)

Lite kravodlat grön paprika fick sätta färgen i dag .. ingen av oss i familjen gillar ketchup, men jag föll för att köpa en god Chilisås, jag fann till och med en kravmärkt sådan ... såå gött att doppa potatisklyftorna i :)

3 kommentarer:

Kristian sa...

Ser riktig så godt ut!
Hva tycker du om hjortekjøtt?
http://hjortefot.vgb.no/2009/03/04/dette-er-mat/

Vennlig hilsen
Kristian

Ellinor sa...

Tänk om man hade tillgång till det du ..
Tyvärr har vi inte mycket av den jakten här hos oss, så det är inte många gånger jag ätit hjortkött. Det jag har ätit, var riktigt gott:)

Anna sa...

Hej!

Hittade hit, när jag googlade just på " grillkorv med klyftpotatis ", eftersom det blir dagens middag.
Trodde först att det var en pudel som du höll i på profilbilden :D

// Anna