Sidor

söndag 29 mars 2009

Lagom rund och trevlig:)

I dag hände en rätt så rolig grej på jobbet:)
Vi satt några stycken och diskuterade vår kickoff som skall gå av stapeln i maj någon gång. Vi har x antal tusen per pers.. några vill till Norge, några vill till London (ja me:)) och så är det en sån där nödlösning med någon båtkryssning .. typ mat ... dryck .. och dansbandsmusik:(
Så skall vi då rösta om saken, antagligen blir det väl en tripp till Norge.. fast jag skulle absolut velat åka till London istället:) .. och absolut inte någon båtkryssning med mat och dansbandsmusik, fy för den lede va meningslöst .. jag gillar verkligen inte dansbandsmusik, och vad gör man egentligen på såna båtresor annat än att äta och supa slash dansa ? :(
Vid såna tillfällen ser man hur olika vi resonerar på vår avdelning ..

Men tillbaka till det roliga .. en av mina kollegor började fråga kring min mat, vad jag äter om dagarna, och hon var verkligen intresserad:) En annan kollega hakade också på och ville höra lite mera kring min mat. Det trevligaste var att jag fick komplimanger för att min hy blivit så fin och även mitt hår:D

Jag ser det ju själv, att positiva saker hänt med både skinn och hår, men trodde inte någon annan märkt något .. Det var riktigt kul att kunna få tala om alla fördelar jag märkt med att äta ren oprocessad mat och mycket animalisk fett:)

~
Jag tror nog att jag är mest upptagen, och drivande, kring vad vi numera har på meny´n hemmavid. Kära maken ställer upp, men har nog emellanåt, en större längtan efter potatis och bröd än vad jag har. Men vi kompromissar .. visst kokar jag någon potatis ibland .. och vi har lite bröd också ibland .. men enbart äkta bröd och inte något surrogat a´la Pågens .

Ingen av oss två initierade har gått ner i vikt .. men vi har blivit av med mycket av det där kolhydratplufsiga på våra lekamen.. Och underbart över allt underbart, är att jag inte har någon gasmage längre:) Jag är ju uppfödd på gammaldags mat och Møllers tran .. tro det, att jag har en massivt skelett så att säga... jag kan inte bli mycket smalare i omkrets .. mina höfter medger inte några minimala mått.
Maken har lite mage att bli av med ...ja, alltså inte gas, men fläsk .. och jag har nog lite för mycket rumpa och lår:) Fast i det stora och hela, så är vi inte särskilt överviktiga någon av oss. Vi är lagomt runda och trevliga, som gubben min älskar uttrycka det hela:))

2 kommentarer:

Maud sa...

Ah! London vilken underbar stad, där finns allt.En tur på Cinderella ger inte alls lika mycket. Det kanske är för Håkan i baren de vill ta en sån tur.Åker ni i maj, missa inte Kew Garden med sina blommande Rhododendron som är så vackra och sorter som man inte ser här i Sverige.
Kram Maud

Ellinor sa...

Fick just igår för mig att jag redan börjat på akuten när eventuell resa blir av, kanske läge att försöka lura med Tobbe på något roligt istället:)