Det finns stunder då man ska äta med "andakt" .. En sån stund är när man får en biff på ytterfilét av rådjur.. Sådär gott mörnat så det smälter i munnen .. och sådär perfekt stekt, lätt rosa inuti ..
Köttet fick steka i smör i en gjutjärnspanna .. Såsmåningom fick köttet sällskap av lök och grädde ...
Det fick sjuda en liten stund medan jag tog ur grönsakerna ur ugnen ... Morötter, kålrot, kålrabbi och små trevliga potatisar som göttat sig tillsammans med chili och gul lök .. och så smör och lite olivolja förstås .. såå gött:) Vitlöken fattades, fanns ingen i affären där jag handlade i dag ... men det gjorde inget:) Många trevliga matlådor blev det också:)
Gör din egen kalvsylta till jul
16 timmar sedan
2 kommentarer:
Oh, vad det såg smaskigt ut.Särskilt nu när jag inte lagat mat på två dagar utan ätit kall mat, som jag fick två portioner av, med mig hem från Konsumstämman
Kram Maud
Då måste du laga dig något varmt i morgon:) Det här var jättegott, vi firade liksom helgen, eftersom jag jobbar både lördag och söndag ..
Kram!
Skicka en kommentar