Sidor

onsdag 1 april 2009

Somliga straffar "Han" med en gång ...

Jag gjorde det stora idag ... glömde matlådan på köksbordet .. väl på jobbet kom jag på det .. jaha, åtta timmar utan mat var inte riktigt vad jag tänkt mig, men visst hade jag svamlat om matleda ..

Vid halvfyra kändes det inte lika angeläget att prata om matleda ..

Ringde kära maken och bad snällt om han kunde komma med något ätbart till jobbet.. jovisst, han ställde upp som vanligt, goa gubben:))

Det blev ost, smör och finskt surdegsbröd, absolut äkta vara från ett lokalt bageri:).. samt ett päron:D Faktisk blev det inte någon fisorgie efter "barkbrödet" som gubben min kallar det finska brödet:) Fast jag höll mig givetvis långt under den gamla rekommenderade mängd, jag klarade mig gott på endast två tunna skivor och massor med smör och ost samt päronskivor på toppen .. (absolut skalat, jag vägrar numera äta icke kravodlad frukt med skalet på ... Det hade sig så att jag gjorde varm frukt i ugn för ett tag sedan, utan att skala frukten .. det blev oätligt, smakade f*n pga besprutning .. äckligt!)

Kontentan blir således; "Somliga straffar "Han" med en gång" ... alternativt; "Tur att man har så go en gubbe":D

2 kommentarer:

Maud sa...

Bra att det är fler än jag som har huvudet under armen. Nu blir det kaffe och fiffiruta på balkongen.Solen skiner och man blir glad.
Kram Maud

Ellinor sa...

Vi har "frossat" i nötblandning från Hälsokost samt en whiskey:) Firar att jag har en hel veckas semester framför mig:))

Kram!