tag:blogger.com,1999:blog-5658927199608293277.post6781367241510206959..comments2023-04-27T01:40:19.626+02:00Comments on GammaldagsMat: Köttfärslimpa med äpple, lök och koriander ..Ellinorhttp://www.blogger.com/profile/04549511802151573134noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5658927199608293277.post-76039788804727460852010-02-19T22:25:24.760+01:002010-02-19T22:25:24.760+01:00Välkommen hem!!:)Välkommen hem!!:)Ellinorhttps://www.blogger.com/profile/04549511802151573134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658927199608293277.post-25350568380594273472010-02-17T08:46:57.427+01:002010-02-17T08:46:57.427+01:00Det där var en limpa helt i min smak :)
Tack för t...Det där var en limpa helt i min smak :)<br />Tack för tipset att hälla grädde runt limpan i formen och sen använda till stuvningen. Låter som att det blir mycket smakrikt. <br />Och du har rätt, visst blir det bättre av att låta spenaten koka länge. <br />Vi är nog många som fastnat i tänkandet att grönsaker ska vara al dente. När det är så mycket godare och nyttigare att koka dem längre. <br />Jag har börjat lära om och det är min mage glad över.<br />En sak till jag lärt mig i vinter är hur fantastiskt gott det är med korianderfrön. <br />Det är härligt med mat, alltid nåt nytt att lära sig.<br />Nu ska jag lära mig att stå ut med kylan igen, kom hem igår till ett väldigt vitt Östersund..<br />Ha en fin dag./ BirgittaBirgitta Höglund's Mathttp://birgittahoglundsmat.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658927199608293277.post-14134918345740379742010-02-13T12:48:07.403+01:002010-02-13T12:48:07.403+01:00Medelhavsfyllning lät gott, vad använde du då?
Kö...Medelhavsfyllning lät gott, vad använde du då? <br />Köttfärs är tacksamt att ha i frysen, går ju att variera i det oändliga! :)Ellinorhttps://www.blogger.com/profile/04549511802151573134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658927199608293277.post-56150110555051445762010-02-13T08:33:40.385+01:002010-02-13T08:33:40.385+01:00Gott med en klassiker. Vi åt en liknande rulle i s...Gott med en klassiker. Vi åt en liknande rulle i söndags dock med medelhavsfyllning. Kul idé att rulla ihop färsen.Anonymousnoreply@blogger.com