tag:blogger.com,1999:blog-5658927199608293277.post6221505884793188560..comments2023-04-27T01:40:19.626+02:00Comments on GammaldagsMat: Älgbiff med grapefruktsallad ...Ellinorhttp://www.blogger.com/profile/04549511802151573134noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5658927199608293277.post-45050509886497187682010-11-18T17:42:02.805+01:002010-11-18T17:42:02.805+01:00Hej L-Å!
Ja, det finns inte mycket som kommer upp ...Hej L-Å!<br />Ja, det finns inte mycket som kommer upp mot en riktigt stekt biff! I mitt fall vill jag ha den ungefär medium stekt.<br />För en ung 2cm tjock biffskiva steker jag 1 minut på varje sida i mycket varm panna, sen eftersteker jag på svag värme, ca två minuter på varje sida. <br />Krydda med salt o peppar gör jag först när jag vänder biffen, då får den stekta sidan sin krydda.. sedan den andra sidan när den stekt sin första minut.<br />Gött är bara förnamnet ;)Ellinorhttps://www.blogger.com/profile/04549511802151573134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658927199608293277.post-73103220703450808422010-11-18T15:56:58.804+01:002010-11-18T15:56:58.804+01:00Gott!!!Gott!!!L-Å Arvidssonhttps://www.blogger.com/profile/07998725431000092530noreply@blogger.com